Per Malmberg: Forårsmessen i Arena Nord er aflyst!

Per Malmberg: Forårsmessen i Arena Nord er aflyst!

6. marts 2020 - kl. 15:08 - af

Tidligere i dag stod direktør Per Malmberg fra Arena Nord ellers frem og sagde, at man ville gennemføre forårsmessen – på trods af statsministerens og myndighedernes opfordring til at aflyse arrangementer med mere end 1.000 mennesker.

– Vi gennemfører arrangementet, selvom der kommer over 10.000 gæster fordelt på to dage, sagde direktør i Arena Nord, Per Malmberg ved middagstid.

Nu har piben imidlertid fået en helt anden lyd.

– Der er gået yderligere to timer siden vi troede vi kunne gennemføre årets forårsmesse i Arena Nord, efter fornyet vurdering af situationen ser vi desværre ingen anden udvej, end at aflyse den store messe i Frederikshavn, lyder det nu fra direktør Per Malmberg.

– Det er ærgerligt for de mange udstillere som har gjort en kæmpe indsats for at gøre succesen endnu større – men vi vurderer, at andet vil være uansvarligt., siger Per Malmberg nu til TV2 Nord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Per Malmberg: Forårsmessen i Arena Nord er aflyst!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER