3 halrekorder ved det sidste indestævne i atletik

3 halrekorder ved det sidste indestævne i atletik

5. marts 2020 - kl. 10:04 - af

Nordjylland var samlet til det sidste DGI stævne i Spektrum. Der blev konkurreret på livet løs i en meget behagelig atmosfære. En forælder spurgte: “Hepper man på modstanderne i Atletik? Ja, det gør man i mange tilfælde”. Under højdesprings konkurrencen klappede alle tilskuere og konkurrenter af de frygtløse højdespringere. Springerne præsterer bedre, når de er i trygge rammer. Det gælder små som store.

Det var Nikoline Stellan Jensen og Anna Kroghs store dag. De satte begge to halrekorder. Nikoline S. Jensen stødte 9,21m i kuglestød. Anna Krogh sprang 1,48m i højdespring og løb 53,3s i 300m løbet.

Næste SIK 80 arrangement er Sjov Fredag i morgen fredag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '3 halrekorder ved det sidste indestævne i atletik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER