Læserbrev: <br>Naturpleje og biodiversitet

Læserbrev:
Naturpleje og biodiversitet

3. marts 2020 - kl. 12:09 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Karsten Munk.

I skoven, neden for kulturhus Skovlyst, står en gammel træstamme, ca. 3 meter høj.

Det er et godt eksempel på, hvor vigtig det er, at drive skovbrug i pagt med naturen.
De rådner med tiden, og bliver steder hvor spætter har let ved at hakke redehuller.

Jeg er så heldig at se denne fine Grønspætte flere gange ud for min lejlighed, og nu hvor der er så meget focus på mere uberørt natur, vil jeg gerne slå et slag for, at dem der passer Sæbygaard skov, lader flere træer stå. Det hjælper spætter med egnede ynglepladser, plus det tiltrækker svampe og insekter.

Det kan ikke koste skovejer mange penge at lade en del træ og grene ligge tilbage i skovbunden, men det er guld værd for et alsidigt dyreliv.

Hvis Dansk Naturfrednings Forening eller kommunens naturforvaltning læser dette, foreslår jeg også at der hænges redekasser op til ugler rundt om i skoven. De jager jo mus og rotter, som trives ekstra godt i de her lune vintermåneder. Det kunne være fint både at få flere flotte fugle til byen, samtidig med de fungerer som skadedyrsbekæmpere.

DSC08759 kopier DSC04127 kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev:
Naturpleje og biodiversitet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER