Indgåelse af kommunale driftsaftaler med institutioner

Indgåelse af kommunale driftsaftaler med institutioner

3. marts 2020 - kl. 8:19 - af

Kultur- og Fritidsudvalget har indgået driftsaftaler med en række selvejende institutioner inden for fritidsområdet. Center for Kultur og Borgerservice fremlægger et overblik over de indgåede aftaler samt arbejdet med at sikre ensartethed og opfølgning på de indgåede aftaler for politikerne i Kultur- og Fritidsudvalget på udvalgets næste møde den 4. marts.

På fritidsområdet er der indgået driftsaftaler med Østervrå Idræts- og Kulturcenter, Sæby Spektrum (Sæby Fritidscenter), Fonden Sæby Svømmebad, Fonden Skagen Kultur- og Fritidscenter, Fonden Skagen Stadion, Fonden Skagen Tennis- og Badmintonhaller, Fonden Skagen Ridehus, Aalbæk Idrætscenter, Ålbæk Idrætsforening (Ålbæk Stadion), Ffi Fodbold (Frederikshavn Stadion), Fonden Arena Nord (Det musiske Hus, Arena Nord og Maskinhallen – indeholdende aftale vedr. fordeling af midler til foreninger i komplekset) samt med Frederikshavn Lystfiskerforening.

Derudover er der en driftsaftale på vej om Bannerslundhallen, hvor hallen skal overgå til selvejedrift fra kommunal drift.

Driftsaftalerne regulerer de vilkår, som de selvejende institutioner modtager deres årlige tilskud på baggrund af. Aftalerne klarlægger, hvilke ydelser institutionerne leverer til kommunen som honorering af det driftstilskud, institutionen modtager.

Center for Kultur og Borgerservice vil løbende i 2020 gennemgå de enkelte driftsaftaler med udgangspunkt i den forventede vedtagne vision for kultur- og fritidsområdet med henblik på at sikre, at driftsaftalerne er i overensstemmelse med visionen samt de forventninger, som Kultur- og Fritidsudvalget måtte udtrykke, skal være bærende for aftalernes indhold.

De økonomiske vilkår for aftalerne forhandles individuelt og vil blive fremlagt for udvalget i samarbejde med økonomicentret.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indgåelse af kommunale driftsaftaler med institutioner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER