Cafeen ved Søbadet åbner til april

Cafeen ved Søbadet åbner til april

3. marts 2020 - kl. 8:39 - af

De tre nye ejere, Henrik, Michael og Morten skriver på deres Facebook side:

“Vi er tre, efterhånden ældre mænd, som har været kammerater i 30 år. I starten af april åbner vi Stranden (forh. Strandcafe) ved Søbadet. En tung arv, da ingen af os er kvalificerede til bagedysten, og vi er heller ikke så smukke, som de to forhenværende ejere.

Derfor har vi valgt et lidt andet koncept, men der vil selvfølgelig være kaffe, kage, is, Rosé, kolde øl og vand. En sparsom menu, bestående af morgenmads tallerken, bakeoff, lunt og dejligt brød, og kanelsnegle, gode burgere med ditto pommes frites og hotdogs (begge skotsk højlandskvæg) i flere forskellige varianter. Derudover vil der til sommer være dage med pil-selv rejer, stjerneskud, hakkedrenge med Pommes Rösti og bearnaise, kartoffelmad med hj.lavet mayo, og hvad vi nu kan finde på.

Vi serverer almindelig filterkaffe, samt små eller store stempelkander med 2 eller 6 kopper på 3 forskellige slags Italienske bønner og dertil lun mælk på kande.

Vi glæder os til at møde Jer alle sammen fra og med den 3. april. (tilgiv os hvis vi ikke er helt på plads). Vi lover at rydde op, skruer ned for musikken om aftenen og indbyder til al muligt samarbejde., dialoger og hygge.

Vi starter med at holde åbent fra kl. 9-22 i forsæsonen (køkken kl. 9-19), og så skruer vi lidt op for tiderne den 1. juni. og frem til medio august”.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cafeen ved Søbadet åbner til april' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER