Hærværk – Nu gik det lige så godt!

Hærværk – Nu gik det lige så godt!

2. marts 2020 - kl. 8:19 - af

Formand for Nellemanns Haves Venner, Hans Rødsgaard-Mathiesen, fortæller: “I over 12 år har vi været forskånet for hærværk i Nellemanns Have. Men i denne weekend har en eller flere personer udøvet hærværk mod Lises Pavillon.

Hærværket er heldigvis ikke af grov karakter, men det er træls og ganske uforstående, at nogen kan finde på at gøre det. Nu skal Havens Venner, som alle er frivillige og arbejder ulønnet, bruge tid og kræfter på at udbedre skaderne.

Hærværket er meldt til politiet, og vi håber så, at det ikke gentager sig.

Signaturen på vinduet er meget karakteristisk.

Hvis du har oplysninger i sagen, beder vi dig kontakte Nordjyllands Politi på tlf. 114 eller E-mail: njyl@politi.dk.

Hjælp os med at fastholde Nellemanns Have som et sted, hvor der er rent og pænt, hvor vi alle kan lide at komme og trygt kan færdes.

På forhånd tak”.

20200301_145345 kopier 20200301_145418 kopier

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hærværk - Nu gik det lige så godt!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER