Storsejr til Vendsyssel trods sløj indsats

Storsejr til Vendsyssel trods sløj indsats

29. februar 2020 - kl. 20:22 - af

Lørdag var der igen kamp i kvindernes 1. division i håndbold. I DRINX Arena i Syvsten tog Vendsyssel Håndbold mod gæsterne fra TMS Ringsted.

På papiret en overkommelig opgave for hjemmeholdet, der med en 1. plads i rækken, har kurs mod HTH Ligaen, hvorimod gæsterne ligger midt i rækken.

Alligevel blev det en kamp, som ikke helt står mål med de sidste mange kampe, som Vendsyssel Håndbold har spillet. En sløj indsats med manglende fokus på tingene i første halvleg gjorde, at der skulle gå hele 22 minutter før Vendsyssel kom foran på måltavlen.

2. halvleg blev ikke meget bedre, først efter en hurtig timeout af hjemmeholdets træner efter bare 2 minutters spil, var det, som om der kom skred i tingene, og Kent Ballegaards tropper begyndte at ligge afstand til TMS Ringsted.

Desværre blev Vendsyssel ramt af en skade midtvejs i 2. halvleg, da Lisa Frey måtte hjælpes fra banen efter et sammenstød med udeholdets forsvar. Det så ikke godt ud, men det er endnu uvist, hvor alvorligt det er.

Med stor opbakning fra tilskuerne lykkedes det Vendsyssel at tage endnu et stik i retning mod ligaen, til trods for en kamp under middel og med flere spillere, der bestemt ikke ramte dagen.

Vendsyssel vinder 28-19 og møder næste lørdag Sæby HK i Sæby Spektrum.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Storsejr til Vendsyssel trods sløj indsats' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER