Sæby HK tabte kampen om pladsen i 1. division

Sæby HK tabte kampen om pladsen i 1. division

29. februar 2020 - kl. 10:10 - af

Sæby HK blev reelt set kørt over, fredag aften på udebane, af modstanderne fra Hadsten, i kvindernes 1. division. Mere tydeligt kan det nok ikke siges. Sæby kom aldrig ind i kampen mod Hadsten, som de ellers slog tidligere på sæsonen med 27 – 26.

Pigerne fra Sæby HK spillede en skidt kamp, men der var dog lyspunkter fra Malene Mølholt og den evige slider Mette Olesen, resten var bare ikke godt nok. Dårligt forsvarsspil og et febrilsk angreb, som aldrig ventede på den gode chance. Spørgsmålet er, om træner Morten Arvidssson kan få pigerne til at tage håbet med under huden og levere en mirakel afslutning på sæsonen!

Der er en teoretisk chance for at klare skærene i 1. division, men efter kampen igår aftes er det svært at se hvordan de skal slå enten Vendsyssel Håndbold, DHG, Gudme HK eller TMS Ringsted, som alle ligger over Sæby HK i tabellen. Det kræver 2-3 sejre at blive i 1. division og de 2 hold de jagter, skal tabe deres resterende kampe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK tabte kampen om pladsen i 1. division' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER