Islandsk målvogter forlænger med Vendsyssel Håndbold

Islandsk målvogter forlænger med Vendsyssel Håndbold

28. februar 2020 - kl. 12:07 - af

Den Islandske målvogter Elin Jona Thorsteinsdottir har netop forlænget sin aftale for de kommende 2 sæsoner.

Elin kom til Vendsyssel i sommeren 2018 og var for mange i Dansk håndbold, et ukendt ansigt, Elin har over de sidste 2 sæsoner udviklet sig til en profil i 1. division. Det er dermed også med stor glæde at det er lykkedes os at holde hende i klubben, fortæller direktør Jan Hansen.

– Vi ser frem til at Elin fortsætter sin positive udvikling, og glæder os til endnu mere tid sammen, slutter Jan Hansen.

Cheftræner Kent Ballegaard fortæller: “Elins præstationer har sæsonen igennem været på et meget højt niveau, og har flere gange været kampafgørende. Hun har uden tvivl været rækkens bedste målvogter med flere imponerende redningsprocenter. Hendes evner i målet er uomtvistelige. Derfor en naturlig og meget glædelig forlængelse. Hun er selvsagt en vigtig brik for Vendsyssel Håndbolds fremtidige udtryk. Elin har en potentiel stor fremtid foran sig, og vi skal i fællesskab arbejde hårdt for at nå dertil, og det ser jeg meget frem til”.

Elin udtaler: “Jeg er meget glad for at forlænge min kontrakt med Vendsyssel, for jeg har det rigtig godt i klubben. I den tid jeg har været i klubben, er der sket mange positive ændringer, og jeg er meget glad for at have muligheden for fortsat at give mit bidrag til den udvikling de kommende år.

Det at spille i Drinx Arena, foran et medlevende publikum og loyale fans er en stor fornøjelse og man glæder sig rigtig meget til hver eneste hjemmekamp, netop den opbakning har også haft en betydning for forlængelse af aftalen. Jeg spiller sammen med en masse fantastiske piger og vil arbejde hårdt for at vi som hold og klub opfylder vores mål”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Islandsk målvogter forlænger med Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER