Sofie Sletskov tager to år mere i Vendsyssel

Sofie Sletskov tager to år mere i Vendsyssel

25. februar 2020 - kl. 13:59 - af

Vendsyssel Håndbolds alsidige bagspiller Sofie Sletskov har netop forlænget aftalen, således hun nu er Vendsyssel spiller frem til sommeren 2022.

Sofie kom til klubben i sommeren 2019 og har haft en stor betydning for spillet i begge ender af banen, samtidig er hun en dejlig person, som altid kommer med godt humør. Sofie er ærgerrig og meget seriøs med hendes håndbold, både til træninger og kampe, derfor er de naturligvis glade for at det er lykkes at fastholde Sofie i Vendsyssel.

Cheftræner Kent Ballegaard siger: “Sofie er bare en helt fantastisk pige, og en af de absolut bedste signinger, jeg nogensinde har lavet. Hun kom hertil fra en anonym rolle i Skanderborg, og har i den grad taget os alle med storm. Hun bidrager rigtig godt til fællesskabet, hun er ekstremt seriøs i sin tilgang, og så besidder hun nogle helt unikke kompetencer både offensivt og defensivt. Hun er en vigtig brik for fremtidens Vendsyssel Håndbold, og jeg er derfor ganske naturligt ovenud tilfreds med, at vi har fået forlænget hendes aftale”.

Selv siger Sofie, at hun er utrolig glad for at forlænge sin kontrakt med Vendsyssel Håndbold. Hun har ikke været i tvivl om, at hun skulle fortsætte sin håndboldkarriere i det Nordjyske. Hun stortrives i miljøet med både holdkammerater, trænere og den store opbakning og interesse fra de frivillige og lokalmiljøet.

“Det har været en oplevelse, at være en del af den succes holdet har fået. Da jeg samtidig kan kombinere håndbolden med opstart af studie, kan det kun blive en god og spændende tid, jeg går i møde. Jeg glæder mig til flere kampe og fede oplevelser i Vendsyssel trøjen”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sofie Sletskov tager to år mere i Vendsyssel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER