Springteam Sæbys trænere bliver klogere på kroppen

Springteam Sæbys trænere bliver klogere på kroppen

23. februar 2020 - kl. 12:13 - af

Nyt initiativ i Springteam Sæby – trænerne har haft besøg af fysioterapeut og gymnast Jakob Thure Hedegaard Sørensen til et kursus med fokus på forebyggelse af skader. Kurset tog udgangspunkt i de mest kendte skader indenfor gymnastikken, og hvordan trænerne i det daglige kan håndtere disse via øvelser og opmærksomhed.

-Det var en meget lærerig dag, både som træner og gymnast. Jakob viste en masse øvelser, som vi kan gå hjem og træne i hallen med alle vores gymnaster, fortæller Elisa Tabro Baastrup, som deltog på kurset. Elisa er både træner og gymnast, og hun ser frem til at prøve de nye øvelser af.

Springteam Sæby er så heldige at have mange friske unge piger og drenge, som vil være en del af trænerteamet. Når gymnasterne er fyldt 12 år, kan de blive hjælpetrænere, og allerede her starter deres træneruddannelse.

-Fordelen er, at vores hjælpetrænere er vant til at komme i hallen og i forvejen har et solidt kendskab til gymnastikken, hvilket er et rigtig godt grundlag for at blive træner, fortæller Anne Merete Henriksen. Hun tilføjer, at der med trænerjobbet i Springteam Sæby følger et stort ansvar, og klubben følger de unge trænere tæt og guider dem både i forhold til gymnastikken og i at blive opmærksomme og omsorgsfulde overfor gymnasterne, som er fra 3 år og op til seniorer.

Trænerteamet – unge som voksne udvikler og støtter gymnasterne til træning og til de mange konkurrencer, som holdene deltager i. Trænerne deltager løbende i forskellige kurser. I år har rytmetrænerne også deltaget i et lynkursus i at klippe musik sammen til rytmeserier.

-Vores dygtige trænere er alfa og omega for klubben, de er fantastiske rollemodeller for vores gymnaster og de er alle med at skabe et velfungerende og attraktivt fritidstilbud i Sæby, siger Anne Merete Henriksen

I uge 32 har I mulighed for at opleve trænerteamet, når Springteam Sæby afholder den årlige tredages Springcamp i Sæby Spektrum. Springcampen er for alle piger og drenge mellem 6-12 år. Læs mere på www.springteamsaeby.dk

Hvis man ikke kan vente med at opleve gymnastikkens mange muligheder, inviterer Springteam Sæby til et brag af et show! Lørdag d. 7. marts slår Springteam Sæby dørene op i Sæby Spektrum for et storslået konkurrenceshow, hvor gymnasterne viser alt det, de har lært – og mere til. Et fedt lysshow og en DJ sætter rammen for showet.

– Vi vil gerne vise lidt mere end det, vores gymnaster laver til konkurrencerne med lidt mere fest og færre regler, siger træner Anne Merethe Henriksen, der står for træningen af klubbens allermindste gymnaster.

Showet markerer afslutningen på sæsonen, og er for alle interesserede. Entréprisen er 65,- inklusiv en snack og drikkevare. Showstart kl. 9.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Springteam Sæbys trænere bliver klogere på kroppen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER