Vendsyssel Håndbold til topkamp i Sønderjylland

Vendsyssel Håndbold til topkamp i Sønderjylland

14. februar 2020 - kl. 11:37 - af

Lørdag eftermiddag skal pigerne fra Vendsyssel Håndbold en tur til Aabenraa og møde 1. divisions nr. 3, så der er i den grad tale om topopgør. De sønderjyske værter kæmper en kamp for at holde deres placering og dermed sikre sig retten til oprykningskampe, hvor det for Vendsyssel Håndbolds eget vedkommende handler om at holde fast i førstepladsen. Cheftræner Kent Ballegaard ser frem til kampen og siger følgende:

“Endnu en spændende kamp venter os. SønderjyskE har et rigtig fint hold, der er godt besat på alle positioner, så vi skal ramme et højt niveau for at tage sejren dernede. Værterne har som det eneste hold slået Ringkøbing i denne sæson, og endda to gange. Det aftvinger respekt, men vi har på ingen måde tænkt os at give noget væk. Vi har fokus på opgaven, og har en klar formodning om at gentage sejren fra efteråret via en solid og disciplineret holdindsats”.

Skulle du overveje en tur sydpå lørdag, kan man jo passende kombinere en indkøbstur med et smut forbi Arena Aabenraa hvor der er kampstart 15.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Håndbold til topkamp i Sønderjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER