Anstrengt dialog med Børne- og Ungdomsvalget

Anstrengt dialog med Børne- og Ungdomsvalget

11. februar 2020 - kl. 19:20 - af

– Dialog med Børne- og Ungdomsvalg opleves som anstrengt, lyder det fra 3 af kommunens skolebestyrelsesformænd, Louise Jæger Jeppesen (formand i Skoledistrikt Syd), Maria Gade Madsen (formand i Skoledistrikt Vest) og Jan Brønnum Sørensen (formand i Skoledistrikt Øst).

Det er interessant og lidt provokerende uventet at læse indlægget i dag, 11. feb., fra formanden for Børne- og Ungeudvalget, som endnu engang ser ud til at foretrække indlæg i medierne som første valg fremfor den direkte dialog med skolebestyrelserne.

Når vi som bestyrelsesformænd sender spørgsmål til udvalget inden et møde, så forventer vi naturligvis, som helt sædvanlig praksis er, at svarene gives på mødet til os først med tilhørende dialog, fremfor i medierne.
Da vi ved tidligere lejligheder har oplevet, at udvalget og dets formand hellere skriver til medierne fremfor at informere bestyrelserne, og gentagne gange har gjort opmærksom på det uheldige i dette, ser vi os derfor desværre nødt til offentligt at gøre opmærksom på, at vi oplever dialogen som anstrengt. Specielt, fordi udvalgsformanden i sit indlæg nævner mere dialog med bl.a. bestyrelserne som udvalgets eneste ide til løsningen på dét, som de opfatter som den største udfordring i folkeskolen i Frederikshavn.

Vi ser dog stadig frem til det faktiske dialogmøde, hvor vi håber, at udvalget har noget mere konkret at byde ind med.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anstrengt dialog med Børne- og Ungdomsvalget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER