Sæby HK taber stort til topholdet Ringkøbing Håndbold

Sæby HK taber stort til topholdet Ringkøbing Håndbold

10. februar 2020 - kl. 9:20 - af

Kampen mod topholdet Ringkøbing Håndbold viste sig lige så svær som forventet. Sæby HK fulgte ellers rigtig godt med i 1. Halvleg og gik til pausen kun bagud 13 – 16. Masser af gejst på banen og forsvaret fungerede ret effektivt, bevares man havde problemer med Ringkøbings ekstremt hurtige venstre back, men ellers ganske fornuftigt. Angrebet fik gode mål på kontoen, men var generelt uinspirerende og tamt, men Nicoline Brogaards 2 kontramål i slutningen af halvlegen gav Sæby HK noget momentum med ind i pausen.

Angrebsspillet var kampen igennem præget af ufatteligt mange uprovokerede fejl, som i 2. halvleg kostede dyrt for hjemmeholdet. 12 kontramål og når Sæby HK selv kun lavede 3 mål på 15 minutter, så røg drømmen om en sejr hurtigt. Manglende returløbsvilje, angrebsvilje og generel vilje til at ville udfordre i angrebet er uden tvivl det der ramte dem hårdt søndag eftermiddag i Sæby Spektrum. Man har i bund og grund chancen for at drille Ringkøbing nok til at tage point fra dem, men talent alene kan ikke gøre arbejdet færdigt.

7 kampe tilbage, Sæby HK skal bruge 8 point. Det begynder at stramme til, men i næste weekend møder de Rødovre HK på udebane. Ringkøbing var ikke en kamp der var forventet de vandt, selvom de havde chancen. De spillede skidt og var ufarlige, men hjemmeholdet spillede værre og langt under niveau i 2. halvleg. Rødovre HK er derimod bundhold som Sæby HK og er et af de hold hjemmeholdet må og skal slå. Udebanekampen har kun et brugbart resultat. Det er nu de skal bevise de vil være i 1. Division også i næste sæson.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK taber stort til topholdet Ringkøbing Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER