Guld til IF Skjolds U15 Drenge i Futsal

Guld til IF Skjolds U15 Drenge i Futsal

10. februar 2020 - kl. 1:01 - af

IF Skjold Sæbys U15 Drenge vandt Guld til Regionsmesterskabet i Futsal.

Første kamp blev godt nok tabt til Skibsby-Højene 1-0 i en kamp, hvor de klart havde bolden mest, men der var ikke mange afleveringer, der fandt hinanden, og alt for tit blev det overladt til den enkelte, at skabe noget selv, eller også blev bolden bare sendt på mål.

De var som forvandlet i næste kamp, hvor Brønderslev blev sendt hjem med et nederlag på 3-0 på mål af Malte Kaptain og Asger Nielsen, og en tilbagelægning fra Brønderslev til deres målmand røg under foden på målmanden til 3-0.

De andre resultater var så heldigvis med dem, så det betød de skulle spille puljefinale mod Nørresundby, som havde vundet de 2 første kampe, men en sejr til IF Skjolds drenge, så ville de være bedst indbyrdes, og der var overhovedet ingen tvivl. De spillede en brandkamp og vandt 5-1. René Nielsen headede dem flot på 1-0 efter assist fra Benjamin Dencker – et rigtig flot mål. Benjamin fik også scoret direkte på frispark, og senere blev Benjamin sendt i dybden og alene med målmanden, og med lidt held fik han scoret igen til 3-0. Der var også 2 mål fra Emil Petersen. Det ene banket sikkert ind, og det sidste en ren perle, hvor Elias Vilsgaard tog et godt ryk op af banen og spillede 1-2 med René Nielsen, hvor efter Elias fandt en fri Emil, der kunne trille den i tomt mål. Klasse opspil.

Det var nogle glade spillere og en glad træner, der bagefter kunne modtage Guldmedaljerne, og nu kan koncentrere sig om at gøre klar til udendørs sæsonen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guld til IF Skjolds U15 Drenge i Futsal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER