Topbrag i DRINX Arena søndag eftermiddag

Topbrag i DRINX Arena søndag eftermiddag

8. februar 2020 - kl. 11:03 - af

Søndag eftermiddag får Vendsyssel Håndbold besøg af Bjerringbro, der indtager en øjeblikkelig  4. plads i kvindernes 1. division. Et hold der har taget point fra top 3 i indeværende sæson, og et hold Vendsyssel Håndbold har stor respekt for. Cheftræner Kent Ballegaard ser også frem til en hård opgave.

“Vi står foran vores hidtil største udfordring i 2020. Bjerringbro har et rigtig fint mandskab og har leveret flotte resultater i sæsonen. Men der har også været bemærkelsesværdige pointtab undervejs, og derfor kæmper de en hård kamp for at komme i top 3 igen i år. Vi er indstillet på at levere en stor præstation på søndag, så vi kan tage endnu to point og holde fast i førstepladsen. Og jeg håber inderligt at vi får masser af mennesker på lægterne, så vi sammen kan levere det der skal til”, fortæller Kent Ballegaard.

Kampen fløjtes i gang søndag kl. 15.00 i DRINX Arena.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Topbrag i DRINX Arena søndag eftermiddag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER