500 gymnaster til Spirecup i Sæby Spektrum

500 gymnaster til Spirecup i Sæby Spektrum

7. februar 2020 - kl. 8:16 - af

I den forgangne weekend blev der for 3. år i træk, afholdt Spirecup i Sæby Spektrum. Spirecup er en konkurrence hvor målgruppen er rettet mod de yngre ”spire” gymnaster uden store konkurrence erfaring. Spirer, som gror ved at have en sund interesse og et godt fællesskab, her får gymnasterne en god oplevelse og erfaring med sig, ved bl.a. at deltage i en begynder konkurrence.

Ved Spirecup er holdene inddelt efter aldersgruppe, og da det er en begynder konkurrence, skal alle gymnasterne springe 2 spring på trampet, 3 spring på banen og lave en fælles rytmeserie.

Ved stævnet deltog 500 gymnaster fra hele landet, og i løbet af dagen kom 650 tilskuere forbi Sæby Spektrum for at blive underholdt med flotte spring.

D. 7 marts danner Springteam Sæby igen rammerne om et flot arrangement, denne gang er det et konkurrenceshow der er i støbeskeen. Under showet vil vores gymnaster vise et udpluk af de flotte spring og rytmeserier som de træner på året rundt. Arrangementet er for alle interesserede og billetter kan købes på  www.springteamsaeby.dk/Konkurrenceshow

Så kom gerne fordi og se hvad SpringTeam Sæby kan.

Ved weekendens Spirecup fik Springteam Sæby følgenden flotte resultater:

U8
9. STS micro mix 2013

3. STS micro pige 2013

5. STS micro 2012

U10
4. STS micro 2011-12

U13
2. STS mini 2007-8

4. STS mini 2009-10 1

Micro A
5. STS Micro Stjerne

2. STS Micro elite

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '500 gymnaster til Spirecup i Sæby Spektrum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER