Stort fremmøde til Turisthus Nords Nytårskur

Stort fremmøde til Turisthus Nords Nytårskur

31. januar 2020 - kl. 0:47 - af

Et bredt udsnit fra turisterhvervet i Skagen, Frederikshavn og Sæby var med, da Turisthus Nord forleden holdt Nytårskur for sine medlemmer på Ruths Hotel. Her var 100 glade medlemmer af turistforeningen mødt op til en hyggelig eftermiddag med spændende indlæg og mulighed for at netværke med gode kolleger.

Bestyrelsesformand Ulla Mosich bød velkommen og herefter skitserede Turistdirektør René Zeeberg seneste nyt fra turismeområdet samt turistforeningens perspektiver for 2020.

René Zeeberg fortalte blandt andet om en ny landsdækkende tilfredshedsanalyse, hvor Skagen og Sæby har fået en flot 1. og 2. plads. Det flotte resultat giver et godt afsæt for tiltrækning af gæster i 2020, og det blev fejret med stor ros og applaus til alle.

2020 indvarsler et nyt årti med nye perspektiver og muligheder – også i turistforeningen. Således har bestyrelsen i Turisthus Nord lagt en spændende ny kommerciel strategi med visioner for turistforeningens fremtidige virke. Det gav René Zeeberg et nærmere indblik i, da han præsenterede hovedpunkterne i strategien, der tager afsæt i medlemmernes input og ønsker, som Turisthus Nord har fået i forbindelse med en række medlemsmøder i løbet af 2019.

I Dansk Erhverv kigger man også ind i fremtiden for Dansk Turisme, hvor der sker meget disse år. Det var Lars Ramme Nielsen – Chef for Turisme og Oplevelsesøkonomi hos Dansk Erhverv inviteret til at fortælle mere om. I sit spændende oplæg skitserede Lars Ramme Nielsen baggrunden for dannelsen af de nye destinationsselskaber samt aktuelle emner fra den turismepolitiske dagsorden, som de arbejder med i Dansk Erhverv.

Nytårskuren blev rundet af mens solen skinnede og stemningen i det historiske badehotel løftede sig yderligere til skønne toner fra den charmerende duo Simon Bang Christensen og Camilla Haugbjerg.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort fremmøde til Turisthus Nords Nytårskur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER