Der er musestille hos Rema 1000 i Sæby

Der er musestille hos Rema 1000 i Sæby

31. januar 2020 - kl. 12:47 - af

Og det er i ordets bogstaveligste forstand. En lille mus kan gøre en stor forskel, og der for har Rema 1000 på Sophus Falcks Vej 2 i Sæby valgt at holde lukket i dag, da man til morgen fandt en lille mus i forretningen.

Det er iflg. Fødevarestyrelsen ikke noget, man skal gøre, når det “kun” er en mus, men Rema 1000 har valgt at holde forretningen lukket for at finde det lille kræ.

I øjeblikket er man igang med at sætte fælder op og ellers tage andre forholdsregler, så man regner ikke med at åbne idag og håber på, at det er en enlig svale (mus), men satser på at alt igen er normal i morgen, så man kan åbne til normal tid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der er musestille hos Rema 1000 i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER