NYHED: Flot, moderniseret familievilla på Toftevænget

NYHED: Flot, moderniseret familievilla på Toftevænget

26. januar 2020 - kl. 11:03 - af

home Sæby – Læsø: Inde såvel som ude, i kælderen såvel som i opholdsafdelingen og i værelsesafsnittet. Ja, faktisk overalt – selv på det nydelige listetag – er tingene bare i orden her på Toftevænget 11. Du kan med andre ord flytte direkte ind og tage hul på det gode familieliv fra første dag. Og her er fin, veludnyttet plads til det sociale samvær med familie og venner, lige som det også er muligt at finde god plads til egne stunder i fred og ro.

Ejendommen er opført i 1961, og den har inden for de seneste år gennemgået en flot renovering fra top til tå. Eksempelvis er der lavet listetag i 2012. Køkken-alrum og badeværelse er også blevet fornyet, der er lagt nye gulve, kælderen er ført op i samme høje kvalitetsniveau som selve boligen, og endelig er også haven blevet anlagt på en måde, så den ikke bare er rar at befinde sig i – den er også en fornøjelse at kigge på.

Villaens 165 etagemeter er alle blevet moderniseret på fineste vis, og pladsen fremstår nu særdeles veludnyttet. I stueplan får du et lyst og imødekommende opholdsmiljø, hvor køkken, alrum og stue ligger i åben forbindelse. Fra stuen er der udgang til terrassemiljøet i den afskærmede sydøstvendte baghave, og fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen i den nordvestvendte forhave – de ydre og indre opholdsarealer hænger således sammen på fineste vis.

Hævet fra opholdsafsnittet har du en separat værelsesfløj med tre gode værelser og et lækkert brusebadeværelse, hvor en fin detalje som tagvinduet giver et helt særligt lys og en rar atmosfære. Husets kælder ligger i samme fløj, og med den gode adgang fra køkken-alrummet, bliver bonuskvadratmeterne her let en velinkorporeret del af hverdagen. Hernede får du gode bryggers-, vaske- og opbevaringsfaciliteter, flere disponible rum og også plads til eksempelvis teknikken bag boligens centralstøvsuger.

Udenfor er der både foran og bag huset flere gode terrasser, så du altid kan finde en dejlig plet med sol, læ og skygge. Fordelingen af græsplæne med mulighed for leg og aktiviteter er også ganske ligeligt fordelt mellem for- og baghave. Sidstnævnte er dog helt aflukket, så er der små børn i familien eller firbenede medlemmer, kan de med fordel slå deres folder hér. De grønne fingre kan stimuleres i drivhuset, og familiens gør-det-selv-mænd og -kvinder kan nyde det gode værksted i forlængelse af garagen.

Adresse: Toftevænget 11, Sæby

Kontantpris: 1.745.000

Udbetaling: 90.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.782

Energimærkekarakter: C

Boligareal: 125 m2

Garage: 33 m2

Grundareal: 904 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NYHED: Flot, moderniseret familievilla på Toftevænget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER