Smuk villa tæt på Sæbys nordlige badestrand

Smuk villa tæt på Sæbys nordlige badestrand

25. januar 2020 - kl. 5:43 - af

EDC Lars Jensen: Velkommen til denne skønne kvalitetsvilla beliggende i den nordlige del af Sæby på blind villavej med gåafstand til Sæbys nordlige og attraktive børnevenlige badestrand. Den nordlige bydel er gennem de sidste år vokset, da mange børnefamilier har valgt at opføre nye villaer i området. For skolesøgende børnefamilier kører skolebussen lige forbi.

Flot svensk kvalitetsvilla med sundt indeklima, udelukkende opført i gode gedigne materialer med et boligareal på 175 m2 fordelt på to plan. Hertil kommer en 43 m2, stor garage med elport. Der er masser af luft og lys omkring villaen da villaen er beliggende på en 1604 m2 stor grund. Haven er flot anlagt med dejlige terrasser hvor der er plads til afslapning og hygge ved grillen, endvidere plantekasser hvor man kan plante sommerens skønne grøntsager.

Villaen byder velkommen i det store rummelige bryggers med vaskeplads, grovkøkken og gode opbevaringsmuligheder, herfra adgang til badeværelse samt værelse. Videre adgang fra bryggers til et flot, stort og lyst køkken/alrum med masser af plads til både familie og gæster, samt udgang til stor terrasse via franske døre. Fra alrummmet er der adgang til en lys og indbydende stue med et særdeles godt lysindfald.

Villaens 1. sal kommer du til af den smukke trappe og overetagen byder velkommen med stor stue, to skønne værelser, flot badeværelse med brus og badekar samt stort soveværelse med walk-in closet og smuk fransk altan.

Alt i alt en smuk villa der skal ses og opleves.

Se mere her: https://www.edc.dk/alle-boliger/s%C3%A6by/9300/boelsmindevej-272/?sagsnr=93004990

Adresse: Boelsmindevej 272, 9300 Sæby

Pris: kr. 1.898.000

Areal: 175 kvadratmeter

Energimærke: C

Ejerudgift pr. md.: kr. 2.453

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smuk villa tæt på Sæbys nordlige badestrand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER