Vendsyssel til kamp i håndboldens højborg

Vendsyssel til kamp i håndboldens højborg

24. januar 2020 - kl. 14:19 - af

Lørdag tager Vendsyssel Håndbold endnu en gang turen til Fyn, og denne gang vender de snuden imod det sydøstlige hjørne, hvor dansk håndbolds største talentfabrik hører hjemme. Fynske GOG har i årtier præget dansk håndbold, og kvindesiden, der bevæger sig under Gudme-navnet, er ingen undtagelse.

Cheftræner Kent Ballegaard siger følgende om weekendens kamp.
“En spændende kamp venter lørdag i Gudmehallerne. Hjemmeholdet er altid en vanskelig størrelse. De besidder megen talent og  har leveret store præstationer i sæsonen, men også med bemærkelsesværdige udfald undervejs. Vi er bevidste omkring kvaliteterne hos vores værter, og er bekendt med præmissen. Vores værdisæt er vores grundlag, og det skal vises frem igen lørdag eftermiddag, så vi kan tilføje yderligere to point til kontoen”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel til kamp i håndboldens højborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER