Foredrag i Mølholt Forsamlingshus om cannabis

Foredrag i Mølholt Forsamlingshus om cannabis

24. januar 2020 - kl. 15:35 - af

Medicinplanten er emnet når der inviteres til foredrag i Mølholt Forsamlingshus, onsdag den 5. februar kl. 19.00 til ca. kl. 21.30.

I Danmark er cannabis olie endnu ikke godkendt som kosttilskud. Ofte hører man i medierne, at der ikke er evidens for cannabis’ gavnlige virkning på bl.a. smerter og en række forskellige sygdomme som sklerose, gigt, inflammation, angst, stress og depression.

Det er korrekt, at Danmark ikke har mange evidens baseret studier omkring cannabis endnu. Men disse videnskabelige, evidensbaserede studier findes der masser af i udlandet. I dec. 2018 var foredragsholderne på studietur til Israel for at besøge den kendte cannabisforsker, Raphael Mechoulam, der har forsket i planten siden 1960. Han har bl.a. klarlagt det endocannabinoide system, der er en aktiv og væsentlig del af vores biologiske og psykologiske balance, samt de mest kendte cannabinoider cbd og thc.

Kom til foredrag og få ny viden om cannabis, når cannabiseksperterne tager os med på en rejse ind i cannabisplantens historie og anvendelse. Få svar på hvor du kan finde videnskabelig evidens omkring denne fantastiske plante, de virksomme stoffer i planten og dens evidens baseret virkning samt info om lovgivningen i Danmark.

Cannabis har været anvendt af mennesker i årtusinder. Der findes næppe nogen plante på Jorden, der har været så meget igennem, og som har så spændende en historie som cannabisplanten. Den er vigtig for både mennesker og dyr.

Foredraget henvender sig først og fremmest til alle, der ønsker mere viden om cannabis og plantens evidens baserede medicinske egenskaber – men foredragsholder vil også berøre de fantastiske egenskaber og muligheder, der ligger i fremtiden omkring hele plantens miljøvenlige anvendelse til eks. fødevarer, papir, beklædning, hus- og bilfabrikation og til erstatning af plastikprodukter. Denne plante kan gavne vores miljø gunstigt på mange områder.

Billetprisen er 50 kr. og inkludere kaffe og kage.

Billetter kan bestilles ved Allan Eckhardt på tlf.: 2097 3092

For mere info om foredraget Kontakt Betiina på tlf.: 2870 1518.

2 kommentarer til “Foredrag i Mølholt Forsamlingshus om cannabis” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Foredrag i Mølholt Forsamlingshus om cannabis”

 • Hvem mon disse eksperter er som vil holde dette foredrag ?

 • Der er sikkert en grund til at Danmark er bagefter i forskning om kannabis som lægemiddel.
  Når man skriver der er masser af videnskabelige, evidensbaserede studier i udlandet, kan vi så stole på det som den endegyldige sandhed ? Jeg gør i hvert fald ikke.
  Det lyder som om man vil ind på et nyt medicinal eventyr, hvor “pille-fabrikker” kan tjene styrtende med penge på noget som folk enten ikke har brug for eller ikke bliver sundere af.

  Kunder køber med glæde billigt børnelegetøj i Kina, som er fuld af sundhedsskadelige stoffer.
  Hvilke evidensbaserede undersøgelser sagde god for de produkter ?

  Politiet siger de standser flere og flere bilister som er påvirket af stoffer eller alkohol.

  Det værste i det her foredrag er at man blander alt mulig andet end det medicinske ind i det jeg anser for en hokus-pokus salgstale.

  “men foredragsholder vil også berøre de fantastiske egenskaber og muligheder, der ligger i fremtiden omkring hele plantens miljøvenlige anvendelse til eks. fødevarer, papir, beklædning, hus- og bilfabrikation og til erstatning af plastikprodukter. Denne plante kan gavne vores miljø gunstigt på mange områder.”

  Er der nogen der har hørt om cannabisplante i forbindelse med fremstilling af biler ???

  Det er for dårlig at man ikke oplyser navn(e) på foredragsholder, og hvilken faglig baggrund han/hun har på området.

  Da kunne man jo søge lidt forhåndsviden, eventuel være klar med spørgsmål til panelet.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag i Mølholt Forsamlingshus om cannabis' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER