Så er der nye Blå Næser, der skal døbes

Så er der nye Blå Næser, der skal døbes

23. januar 2020 - kl. 9:07 - af

Lørdag den 1. februar, kl. 10, er der atter Vikingedåb hos De Blå Næser i Sæby. Det kolde gys er en sjov og spændende tradition, som mange følger hvert år.

I år er der 9 skrællinger, der skal døbes, det er:
Birgit Stevn, Brian Anderson, Dorte Vejby, Flemming Hellum, Gitte Frimer, Jette Trekær, Kirsten Holdorf, Mona Løt, Tina Bakker Møller. Men efter denne dag, har de alle fået nye mærkelige navne, når de har været en tur i det kolde vand, iført det festligste tøj.

“Det er en dejlig oplevelse hver gang, afslapning, hygge snakke, et godt sammenhold og meget hjælpsomme medlemmer og nye medlemmer er altid velkommen. En klub med mange gode arrangementer ud over badning”, fortæller et af medlemmerne, der har været med i 10 år.

Klubben håber, der i lighed med de foregående år, er nogen, der vil bage en gang boller eller en kage og tage med. Har man lyst til det, så giv tilsagn til Kate, for der vil være kaffe og boller/kage i klubhuset efter endt dåb, både for familie, venner og naturligvis De Blå Næser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der nye Blå Næser, der skal døbes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER