VEB mangler tre nøglespillere i de sidste to grundspilskampe

VEB mangler tre nøglespillere i de sidste to grundspilskampe

22. januar 2020 - kl. 16:13 - af

Når Vendsyssel Elite Badminton på tirsdag spiller i Sæby Spektrum, må de undvære Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Kirsty Gilmour. Dermed svækkes VEB i bestræbelserne på at sikre sig en plads i Final4.

De tre spillere er rejst til Indien i fire uger, hvor Christinna Pedersen og Kirsty Gilmour skal deltage i verdens mest pengestærke liga, Premier Badminton League. Normalt afvikles denne turnering fra jul til medio januar, men den indiske liga blev med kort varsel flyttet, så den nu spilles fra 20. januar og frem til 9. februar.

– Da vi skrev kontrakt med de tre spillere, gav vi dem lov til at rejse til Indien, hvis de blev købt af en klub. Ligaen i Indien kolliderede jo ikke med den danske liga. Pludselig kom meldingen om, at Premier Badminton League flyttede. Vi er meget kede af situationen, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Kamilla Rytter Juhl skal ikke spille i Indien, men hun er rejst med Christinna Pedersen til Indien sammen med parrets datter, Molly.

– Med kontrakten i hånden kunne vi godt have krævet, at Kamilla blev hjemme, men vi er også mennesker. Vi har forståelse for, at Christinna og Kamilla ønsker at rejse til Indien sammen. De er selv meget kede af den situation, som er opstået, og derfor frasiger de sig en del af deres løn, oplyser Jan R. Jensen.

VEB har heldigvis en bred trup på pigesiden, blandt andet bliver der nu plads til Cheryl Seinen, nr. 24 på verdensranglisten i damedouble.

VEB ligger p.t. nr. fem i Badmintonligaen med 31 point. Der er kun fire point op til Solrød på andenpladsen, og da der spilles om 12 point i hver kamp er intet afgjort. Netop Solrød er VEB’s næste modstander. Kampen spilles på tirsdag 28. januar i Sæby Spektrum. Badminton Danmark har indført en udflytterrunde, hvor holdene skal afvikle en hjemmekamp i en anden by. Her har VEB valgt at samarbejde med Sæby Badmintonklub om afviklingen af den meget vigtige kamp i næste uge.

– Vi håber på samme flotte støtte som i Arena Nord. Vi har i den grad brug for opbakning i bestræbelserne på at komme i Final4, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

VEB forsøgte at flytte kampen, så kampen ikke kolliderede med den indiske liga, men Solrød ønskede ikke at medvirke til at finde en løsning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB mangler tre nøglespillere i de sidste to grundspilskampe' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER