Stor interesse for de nye luftvåben

ptr

Stor interesse for de nye luftvåben

21. januar 2020 - kl. 8:26 - af

Der var mange, som lørdag lagde vejen forbi Sæby Spektrum for at deltage i Sæby og Omegns Skytteforenings åbent-hus arrangement, og prøve de nyerhvervede luftrifler og luftpistoler. På et tidspunkt var søgningen så stor, at der var ventetid. Men ventetiden kunne de så bruge til at få en snak om skydning, foreningens arbejde og aktiviteter eller få en forfriskning.

Der var også mange, som prøvede de traditionelle cal. 22 rifler og pistoler.

Flere var så begejstrede, at de på stedet meldte sig ind i foreningen og andre ville møde op til træningstiderne for at få mere træning og orientering.

Formanden, Flemming Kokholm, udtaler, at arrangementet var en succes, og at han er meget glad for det store fremmøde, så foreningen fik lejlighed til at præsentere sig for så mange, og han håber, at flere vil få lyst til at fortsætte med skydning som fritidsaktivitet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse for de nye luftvåben' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER