2020 skudt i gang med tre halrekorder i atletik

2020 skudt i gang med tre halrekorder i atletik

21. januar 2020 - kl. 8:33 - af

Anna Krogh og Daniel Ramon fra Sæby, bragede igennem lydmuren i 2×30 m sprint søndag eftermiddag i Sæby Spektrum, ved det første indestævne i Vendsyssel i det nye år.

Begge satte de halrekord på hhv. 9,7s og 10,1s. Alberte Rasmussen fra Dybvad stod for den tredje halrekord på 11,59 i kuglestød.

Det første stævne i et nyt år, er altid spændende for atleterne, da flere af dem får nye konkurrenter, da de skifter aldersgruppe. De får også nye vægte på kasteredskaberne i nogle tilfælde. Landsdelsmesterskaberne var opvarmning til de Vestdanske mesterskaber i Aarhus næste weekend. Hvor Sæby sender 7 atleter til stævne.

Følgende atleter fra Sæby fik førstepladser: Stella Ouwehand, Frida R. Fischer, Anna Glindvad Krogh, William Rasmussen, Magnus Christensen, Daniel Ramon, Alberte L. Larsen, Willas Mogensbæk, Tristan Kupetz og Clara Sort.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '2020 skudt i gang med tre halrekorder i atletik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER