Ny eftersøgning efter 30-årig – uden held

Ny eftersøgning efter 30-årig – uden held

20. januar 2020 - kl. 11:33 - af

Efter gårsdagens tragiske hændelse, fortsatte Sæby Redningsstation tidligt i morges eftersøgningen af den 30-årige mand, som i aftes forsvandt, da han og hans 34-årige kammerat var ude på havet i deres jolle.

Den 34-årige svømmede selv mod land og blev taget op af Sæby Redningsstation, men hans kammerat var ingen steder at finde, så håbet om at finde ham i live svandt, og eftersøgningen blev indstillet kl. 20 søndag aften.

I dag havde Redningsstationen så en bil på stranden og en båd tæt under kysten mod syd fra Sæby til Stensnæs og mod nord til Vangen, i håb om at finde ham.

Desværre var også denne eftersøgning uden resultat.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny eftersøgning efter 30-årig - uden held' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER