Fuldt hus til reception hos EDC Lars Jensen

Fuldt hus til reception hos EDC Lars Jensen

18. januar 2020 - kl. 10:53 - af

Man var ikke i tvivl om, at noget var i gærde, hvis man bevægede sig gennem Pindborggade i Sæby fredag eftermiddag.
Lars Jensen havde i forbindelse med overtagelse af EDC i Sæby ved årsskiftet inviteret til reception hos Frk. Madsens spisehus i Sæby.

Allerede da klokken var få minutter over tre, var der fyldt godt op i lokalerne, og stemningen var ikke til at tage fejl af. Fra nær og fjern var venner, familie og forretningsforbindelser dukket op for at lykønske og hilse på Lars og de nye ansigter hos ejendomsmægler EDC Lars Jensen.

“Jeg er både overvældet og oprigtig glad for det store fremmøde  Men også glad for alle de positive tilkendegivelser og skulderklap der er kommet siden det blev offentliggjort i december, at jeg skulle gå solo med butikken i Sæby. Vi har positivt set rigtig travlt, og det er derfor også perfekt med nye ansigter på holdet, så vi kan løfte opgaven og fortsætte den gode service, folk altid har fået hos os”.

Mere nåede avisen ikke at tale med Lars, da døren igen gik op, og flere glade gæster skulle lykønske, kramme og give gaver.

En lækker buffet var stillet an, og der var bestemt basis for at blive hængende i godt selskab. Receptionen hos Frk. Madsen sluttede klokken 17.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt hus til reception hos EDC Lars Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER