Sæby HK’s kamp mod IF Stjernen skal vindes

Sæby HK’s kamp mod IF Stjernen skal vindes

17. januar 2020 - kl. 15:53 - af

Når Sæby HK tager imod bundproppen i kvindernes 1. division, så er kravet en sejr, sådan lyder det fra Sæby HK’s træner Morten Arvidsson.

“Vi fortsatte den spillemæssige fremgang, da vi i lørdags var på besøg hos Bjerringbro FH. Desværre endte det med vi var langt fra at få point, men i de første 45 minutter, formåede vi at presse topholdet. Angrebsspillet var en sæsonens bedste præstationer. Vi håber, at vi kan fortsætte fremgangen i dag  mod IF Stjernen, men vi er også godt klar over at fynboerne vil være meget opsatte på at få revanche for deres snævre nederlag til os i september. I Odense vandt vi 21-20 efter en flot kamp af målvogter Ditte Sørensen. Det sker desværre ikke i dag, da Ditte p.t  er skadet. Stjernen er som os nyoprykkere og har spillet mange gode kampe. Utallige gange har de været tæt på at vinde, men er dog uden sejr hidtil i sæsonen.De har spillet ret rutineret, men lige manglet det sidste.

Vi vil forsøge at sætte tempoet så højt som muligt fra starten af. Netop tempoet har været betragtelig højere i vores spil i 2020, hvilket har været en del af forklaringen på at spillet har fungeret bedre. Det har været glædeligt at vores mål er blevet fordelt på mange spillere. Glædeligt at vi har fået godt gang i distanceskudene igen; hvilket har givet meget bedre plads til vores stregspillere.

Vi vil kæmpe til det sidste for at få endnu en sæson i 1.division”, slutter Morten Arvidsson.

Kampen i Sæby Spektrum fløjtes igang klokken 15.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK's kamp mod IF Stjernen skal vindes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER