Svær kamp på udebane for Vendsyssel Håndbold

Svær kamp på udebane for Vendsyssel Håndbold

16. januar 2020 - kl. 15:17 - af

Lørdag eftermiddag venter den hidtil største udfordring i det nye år, for pigerne fra Vendsyssel Håndbold. Fynske DHG har igennem mange sæsoner haft en aldeles frygtet hjemmebane. De har dog vist enkelte svaghedstegn i indeværende sæson, men cheftræner Kent Ballegaard har forventninger om en svær opgave.

“Vi er glade for vores hidtige udbytte her i januar, men er også klar over at lørdagens opgave bliver af en helt anden kaliber end vi har oplevet imod Roskilde og Stjernen. DHG var spået til at kunne udfordre top 3 i denne sæson, og efter lidt udfald hist og pist, er de så småt på vej derhen. Vel er det et stort og tæt midterfelt i rækken, men jeg er sikker på at vores fynske værter vil være at finde på placeringerne 3-5, når alle 22 runder er spillet. Vi går derfor ganske ydmygt ind til opgaven, og vi ved at det kræver en stor holdindsats at tage begge point, men vi er klar til at fortsætte vejen som vi er startet på efter nytår, og derved gentage sejren fra sidst vi mødte hinanden”, fortæller Kent Ballegaard.

Kampen fløjtes i gang lørdag kl. 14.00 i Dalumhallen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svær kamp på udebane for Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER