Vendsyssel Håndbold trækker fra i toppen

Vendsyssel Håndbold trækker fra i toppen

14. januar 2020 - kl. 10:03 - af

Efter weekendens kampe i kvindernes 1. division kan hjemmeholdet udover tilfredshed med eget spil også glæde sig over at holdets nærmeste forfølgere, der for anden gang i denne sæson snublede i kampen mod Sønderjyske og dermed satte point til i topstriden.

Vendsyssel spillede hjemme mod bundholdet fra Odense, der på forhånd ikke var levnet mange chancer. Alligevel lykkedes det IF Stjernen at følge med til stillingen 3-3 og faktisk bringe sig foran 4-3, inden Vendsyssel for alvor satte speed på. Herefter var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og efter 2 x 30 kunne hjemmeholdet juble over 2 point og ikke mindre end en sejr på hele 15 mål. Til sammenligning vandt Vendsyssel Håndbold på udebane mod IF Stjernen, i efteråret, med hele 21 mål.

Næste hjemmekamp i DRINX Arena er, den 2. februar kl. 15, hvor Hadsten Håndbold kommer på besøg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Håndbold trækker fra i toppen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER