Voice Juniorvinder tog Sjov Fredag med storm

Voice Juniorvinder tog Sjov Fredag med storm

12. januar 2020 - kl. 16:58 - af

Camilla Haven var en kæmpe oplevelse for børnene. Hendes stemme tale jo for sig selv, når hun er vinder af Voice Junior med Vafande på sidelinien. Men hendes nærvær og tålmodighed efter koncerten til selfies var beundringsværdig. Der var en kæmpe kø af børn, som gerne ville foreviges med Camille. Måske vil Camilles koncert motivere nogle af børnene til at melde sig ind på musikskolen. Man kan håbe.

Følg Camille på Insta. Camille_Haven

Ellers var der endnu engang vild gang i den i hallerne med forhindringsløb, badminton, atletikopvisning, skydning, floorball og mange forskellige konkurrencer. Ansigtsmaling var igen et hit med Emma og Connie Holm Egeborg ved penslerne.

Vindere af konkurrencerne: Spydkast, Bertram Østergaard – Håndbold, Jeppe Beck – Basketball, Simon Anker Larsen – Længdespring, William S. og Willas – Sjipning, Laura 3a – Puslespil, Mads Lindexen.

Næste Sjov Fredag er den 6. marts.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voice Juniorvinder tog Sjov Fredag med storm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER