Skolestart: Husk at indskrive dit barn

Skolestart: Husk at indskrive dit barn

12. januar 2020 - kl. 1:02 - af

Det er nu atter blevet tid til skolestart for børn i Frederikshavn Kommune og med skolestart følger et ansvar hos forældrene, som ifølge undervisningspligten skal indskrive deres børn i en skole. Indskrivningen kommer til at foregå elektronisk i perioden 16. december – 13. januar 2020.

Du modtager som forældre af et barn i den skolepligtigt alder et brev i e-boks, der ud fra jeres registreringsadresse viser, hvilken distriktsskole jeres barn kan indskrives i. Ifølge det frie skolevalg kan du som forældre – hvis du ikke ønsker denne skole for dit barn –  vælge en anden skole i kommunen end den, du har fået tildelt ud fra din adresse. Derudover er der også mulighed for at søge om senere skolestart, hvis dit barn har behov for det.

Når skoleindskrivningen er slut, modtager du/I nærmere besked, fra barnets skole omkring skolestart.

OBS: Det er besluttet, at rullende skolestart afskaffes i Frederikshavn Kommune, så fremadrettet skal alle børn begynde i skole i august måned.

Klik her for at indskrive dit barn

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolestart: Husk at indskrive dit barn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER