Vendsyssel Håndbold møder bundhold på hjemmebane

Vendsyssel Håndbold møder bundhold på hjemmebane

11. januar 2020 - kl. 11:26 - af

Lørdag eftermiddag får Vendsyssel Håndbold besøg af rækkens absolutte bundprop. Gæsterne fra Odense har endnu tilgode at få point på kontoen, og den direkte nedrykning ligner mere og mere en realitet.

Vendsyssels cheftræner er bekendt med præmissen, og udtaler følgende.

“Stjernen har fået en yderst hård tilbagevenden til 1. division, og alt andet end to point til os vil ganske naturligt være uacceptabelt. Vi har dog den fornødne respekt overfor opgaven, og jeg forventer at vi kommer ud af starthullerne med fuld skrald. Det er vores pligt at vise at vi er tophold, og jeg glæder mig til at se mine spillere brænde en kanon kamp af”, siger Kent Ballegaard, der sædvanligvis håber på stor opbakning fra lægterne.

Kampstart lørdag d. 11/1 kl. 15.00 i DRINX Arena.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Håndbold møder bundhold på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER