De hjemløse fik håret sat af Hårmix i Sæby

De hjemløse fik håret sat af Hårmix i Sæby

5. januar 2020 - kl. 12:10 - af

Traditionens tro var Salon Hårmix den 17. december på besøg i cafe Hjerterummet for at klippe de hjemløse, til stor fornøjelse for alle. Det er nu en ny sæson, som skydes igang, men de sidste par år har Hårmix være på besøg to gange om året, sommer og jul.
Dette er nu blevet en tradition, der har været igang siden 2014, hvor de startede med at komme i Blå Kors, som nu er flyttet til den sociale cafe Hjerterummet i centrum af Ålborg.

Lene, som er indehaver af salon Hårmix, samt Maja, som nu arbejder som vikar indenfor sundhed og er Lenes niece, fortæller:
“Vi nyder at komme med saksen, og møder alle med åben hjerte. Vi ser hvert år frem til at kunne bidrage med lidt, som betyder så meget for de hjemløse, og de ser, som vi andre, frem til at nu skal de klippes️”, og så er det oven i købet gratis.
En stor ting for dem med meget få eller intet penge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De hjemløse fik håret sat af Hårmix i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER