Vendsyssel Håndbold åbner 2020 med en topkamp

Vendsyssel Håndbold åbner 2020 med en topkamp

4. januar 2020 - kl. 1:59 - af

Roskilde har igennem efteråret holdt sig lidt under radaren grundet færre spillede kampe end de øvrige hold, men de er ved at være på omgangshøjde, og har samtidig meldt sig ind i topstriden. Derfor er det også en cheftræner, der ser frem imod søndagens kamp med stor respekt.

“Roskilde har et super fint mandskab med dygtige spillere på samtlige positioner. Får de tingene til at flyde kan de blive et ganske ubehageligt bekendtskab. Vi har haft en lang kamppause og glæder os til at spille i vante og trygge omgivelser, og sammen med publikum skal vi levere en helstøbt indsats, hvor viljen til at ville kæmpe for samtlige centimeter på banen skal være udslagsgivende. Vi går til opgaven med stor fokus, og jeg garanterer at vi vil kæmpe en vis del ud af bukserne for at beholde de to point i Nordjylland”, fortæller cheftræner Kent Ballegaard.

Kampstart på søndag kl. 15.00 i DRINX Arena.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Håndbold åbner 2020 med en topkamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER