Sæby Søbad Centerbygning A/S overtager driften

Sæby Søbad Centerbygning A/S overtager driften

2. januar 2020 - kl. 15:46 - af

Forskellige belastende forhold har betydet, at Restaurantselskabet Sæby Søbad ApS i dag har indgivet en konkurs af selskabet.

Selskabet skylder, som lejer i Centerbygningen, et større beløb til Sæby Søbad Centerbygning A/S, oplyser direktør Jørgen S. Johansen.

Der er indgået flere aftaler om afholdelse af fester i de kommende måneder, så for at imødekomme disse aftaler, har Sæby Søbad Centerbygning A/S besluttet, at drive restaurant videre i Centerbygningens lokaler.

Den daglige drift vil blive ledet af kok Peter Kristiansen med hjælp fra konsulent Glenn Smed, oplyser selskabets direktør.

Sæby Søbad Centerbygning A/S forventer en sund udvikling i det kommende år, idet der er stor interesse for afholdes af fester mm i disse fine lokaler med direkte udsigt til bølgen blå!, slutter direktør Jørgen S. Johansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Søbad Centerbygning A/S overtager driften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER