Bowlingsporten har fået nye kommunemestre

Bowlingsporten har fået nye kommunemestre

30. december 2019 - kl. 15:19 - af

Søndag den 29. december dannede rammerne om bowlingspillernes kommunemesterskab 2019. Sæby Familie- og Firmabowling, som var arrangør af stævnet, roser deltagere og faciliteter både for den store interesse heri, men også en dag hvor alt bare spillede maskinelt. Ren fornøjelse når så mange mennesker er afhængig af teknikken.

Med 46 tilmeldte deltagere rakte arrangementet over hele dagen med mange high five´s og øv på spillernes repertoire.

Der blev spillet 6 serier pr. deltager, hvor den dårligste serie må smides væk. Slutresultatet er derfor 5 snittællende serier + det tillæg, som den enkelte er berettiget til jf. DBwU´s snitlister pr. 1/12.

Sidst på eftermiddagen var Sæby Familie- og Firmabowling så klar med præmieoverrækkelserne, som faldt således ud:

Kommunemester Herrer 2019:           
Jens V. Thomsen, Stars & Strikes med 1009 point og et snit på 201,8

Kommunemester Damer 2019:
Nina Damsgaard, Stars & Strikes med 956  point og et snit på 191,2

Der var præmier til de 5 første herrer og 3 første damer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bowlingsporten har fået nye kommunemestre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER