U13 pigerne vinder Home Cup for 3. gang i træk

U13 pigerne vinder Home Cup for 3. gang i træk

28. december 2019 - kl. 10:42 - af

Årets Home Cup i Hjørring blev lidt af en milepæl for Sæby´s U13 piger. De vandt turneringen for 3. gang i træk. Endda i suveræn stil. Efter fire kampe kunne de notere sig for 4 sejre og kun et enkelt mål mod sig.

Træner Kim Kupetz fortæller:
“Det var en suveræn indsats idag. Pigerne spillede op til noget af det bedste, vi overhovedet kan forvente. At det hele så skete med et humør så højt, at loftet i Park Vendia Hallen var ved styrte ned, siger bare noget om det sammenhold, pigerne har mellem sig”.

“Faktisk er det lidt på trods, at resultaterne blev så flotte. Vi har droppet indendørs fodbold i år for at koncentrere os om at få et 11-mands hold klar til sommerferien. Derfor kommer vi uden indekampe i benene og direkte fra 14 dages træningsfri. Det gør bestemt ikke indsatsen mindre flot”, siger en tydelig stolt træner.

At holdet nu for tredje gang kan kalde sig Home Cup Mestre er lidt af en bedrift. De har tidligere deltaget i årgang U11 og U12. Begge gange med stærke hold som Fortuna Hjørring og SHI i gruppen. I 2017 blev en udlignende scoring i absolut sidste sekund mod netop SHI afgørende for turneringsejren. Året efter var holdet igen havnet i pulje med SHI og hele 2 Fortuna Hjørring hold.  Den afgørende kamp kom til at stå mellem Sæby og Fortuna Hjørring. Efter 2 minutter var Sæby bagud 0-2, men med et sandt arbejdsraseri fik de vendt det til en sikker 4-2 sejr.

“De 3 års sejre skal ses som en kollektiv sejr. Vi har deltaget med 3 vidt forskellige hold og hele 14 spillere har været brugt”, fortæller Kim.

U13 pigerne starter udesæsonen midt i januar. Skulle der sidde nogle friske piger årg. 2007/2008 med en fodboldspiller gemt i maven, så er det bare at komme ud på stadion. Der er altid plads til nye holdkammerater. Jo flere jo sjovere.

En kommentar til “U13 pigerne vinder Home Cup for 3. gang i træk” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “U13 pigerne vinder Home Cup for 3. gang i træk”

  • Det er altid en fornøjelse at se de piger spille – både udendørs og indendørs. Spilleglæde, højt humør og godt kammeratskab hele vejen rundt. Bare fortsæt den gode stil piger.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'U13 pigerne vinder Home Cup for 3. gang i træk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER