Cheftræner Kent Ballegaard fra Vendsyssel Håndbold gør status

Cheftræner Kent Ballegaard fra Vendsyssel Håndbold gør status

24. december 2019 - kl. 8:30 - af

Med et ambitiøst sæsonmål om at ende i top 3, kan vi kun være yderst tilfredse med de første ti kampe. Otte er vundet, en uafgjort på udebane imod Bjerringbro og et nederlag i Ringkøbing. Det bringer os op på en flot 2. plads med samme antal point som førerholdet fra Ringkøbing, og hele fem point ned til en 4. plads i rækken, der dog har spillet en kamp mere.

Vi gik ind til denne sæson med et ungt hold, men forstærket med de rette typer, og vi har på rekordtid fundet en rigtig god balance i tingene. Der hersker en enorm ærgerrighed i truppen, og trods få spillere på holdkortet har vi formået at spille i et højt tempo og være spilstyrende i ni ud af ti kampe. Det er glædeligt at vi er lykkes med at spille en god gang seværdig håndbold, og at konceptet er holdbart.

Vi har et målmandspar der har leveret på et rigtig højt niveau, men jeg er faktisk overbevist om at vi kan rykke dem endnu mere. Vores fløje har fået sat skub i kontrafasen og er ganske habile fra hjørnet, og de vil komme til at fylde endnu mere på scoringslisten i foråret, da deres kvaliteter er hertil. Vi har en meget harmonisk bagkæde, hvor alle har budt flot ind, og vi kan endda stadig flytte os yderligere der. Men konstellationerne er fleksible og effektive, og det er hurtigere end jeg havde forventet. Vores to strege knokler i begge ender af banen, og det har ligeledes løftet os, at de har fået lagt lag på deres spil. Desuden er flere poster i trænerteamet blevet udskiftet. Jeg har fået en makker, og Thomas er faldet super fint ind i rollen. Heidi er kommet til som holdleder, og hun bidrager med de helt rette kompetencer, som ikke er de typiske synlige ting, men dem der gør en enorm forskel. Vi har også fået ny fysisk træner i Jan, og han har en stor andel i spillernes tilstand, som han lægger et kæmpe stykke arbejde i. Sammen med den daglige fysioterapi hos Jan Heinrich i Aalborg, har vi virkelig rykket os “omkring” holdet,  og det er blot nogle  af mange betydningsfulde faktorer, der alle lagt sammen bliver til rigtig mange gode procenter. Netop det er en af nøglerne til de mange flotte resultater, og det er jeg taknemmelig for, at vi allerede er nået frem til.

Men et er vores præstationer på banen, noget andet er alt det udenom, og her må vi bare sige at tingene klapper. Vi har fået en hjemmebane som ingen andre i rækken. Ja flere ligahold er misundelige herover. Den begejstring og den glæde som vi skaber sammen er en helt unik ting, som ikke alle er forundt. Den styrke skal vi bære med ind i det nye år, og sammen skal vi holde os inde i top 3 og naturligvis udfordre Ringkøbing om 1. pladsen.

For et halvt års tid siden udtalte jeg at Vendsyssel er et helt unik sted, og det tænker jeg at de fleste har fået øjnene op for. Her hersker noget ganske specielt, og den skal spillere, ledere, frivillige, sponsorer, fans osv. være stolte over at være en del af. At vi er lykkes med at have hentet topscoreren i 1. division til den kommende sæson på dette tidlige tidspunkt, er blot en solid cementering af det arbejde der foregår i Vendsyssel Håndbold.

Tak til jer alle – ingen nævnt ingen glemt! Jeg nævner konstant vigtigheden i fællesskabet, og at vi vinder og taber sammen – det skal kun forstærkes yderligere. VI har alle andel i succesen – husk det!

Nyd julen og nytåret!

Kent Ballegaard, cheftræner

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cheftræner Kent Ballegaard fra Vendsyssel Håndbold gør status' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER