Vendsyssel Håndbold spiller topbrag i det vestjyske

Vendsyssel Håndbold spiller topbrag i det vestjyske

7. december 2019 - kl. 1:01 - af

Søndag eftermiddag skal Vendsyssel Håndbold endelig i kamp igen. Tre ugers kamppause grundet landsholds-deltagelser er nået til vejs ende, og sidste kamp i 2019 venter. Pigerne har sædvanligvis trænet med masser af engagement, og er fulde af godt humør, og det er da også en cheftræner, der ser frem imod søndagens opgave med stor glæde.

“Vi er stolte over, at vi indtager førstepladsen i rækken, men har i bund og grund mere fokus på at vinde den kommende kamp. At det så tilfældigvis er imod Ringkøbing Håndbold, som ligger nr. 2 i selvsamme række, giver jo blot kampen lidt mere kolorit, og det glædes vi kun over. Vi tilgår kampen som alle andre med stor fokus og enorm ydmyghed, og vi håber at mange vil tage turen og støtte os, så vi kan gå på juleferie med endnu en sejr i bagagen”, fortæller cheftræner Kent Ballegaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Håndbold spiller topbrag i det vestjyske' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER