Storsejr til Vendsyssel Håndbold i Odense

Storsejr til Vendsyssel Håndbold i Odense

11. november 2019 - kl. 9:56 - af

Lørdagens kamp i det centrale Odense var en kamp imellem top og bund, og det blev der ikke ændret ved efter de 60 minutters spilletid. En koncentreret indsats banede vejen for sæsonens hidtil største sejr i 1. division, og som sædvanligt var Vendsyssels cheftræner også ganske fornøjet efterfølgende.

“Disse kampe kan til tider være de sværeste at komme igennem. Niveauforskellen er stor. Vi ved vi skal vinde. Modstanderne har bolden mest, og kampen mangler ofte nerve. Men endnu engang viser pigerne en ukuelig fightervilje og stor ærgerrighed. Vi ville bare ikke nøjes, og satte en fed streg under hvorfor vi er rækkens eneste ubesejrede mandskab. En fin fordeling af spilletiden og en sejr på 21 mål er ikke hverdagskost, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre lørdag”, beretter Kent Ballegaard.

IF Stjernen – Vendsyssel Håndbold 18-39 (11-18)

Målscorere:

Christina 9
Lisa 7
Sofie 6
Henriette 5
Termansen 3
Marlene 3
Sylvie 2
Mette 2
Pernille 2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Storsejr til Vendsyssel Håndbold i Odense' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER