Oprykning til IF Skjolds U15 Drenge

Oprykning til IF Skjolds U15 Drenge

5. november 2019 - kl. 8:03 - af

IF Skjold Sæbys U15 Drenge rykkede søndag op i Liga 2 med en 2-1 sejr over Galten FS på neutral bane i Hadsund.

Dagen startede kl. 10.30, hvor der var mødetid i klubhuset. Her blev der serveret lækre sandwich, som forældregruppen havde sørget for og ellers blev der hyggesnakket lidt, spillet lidt bordfodbold og talt om den kommende kamp.

Kl. 11.30 var der afgang med bus mod Hadsund, og der var højt humør i bussen og rigtig god musik.

Ca. kl 13 rullede de ind på anlægget i Hadsund, og fandt hurtigt frem til omklædningen, og nu startede den alvorlige del. Der blev klædt om, og folk fik gjort det de nu skulle, og så var det tid til det taktiske oplæg.

Herefter var det tid til opvarmning og første kig på modstanderne, og de var store som flere bemærkede. Kampen gik i gang, og alt i alt var det en lige kamp som cifrene også antyder. Galten var måske lidt bedre på bolden, men Sæbys drenge fightede hele kampen i gennem, og det betalte sig til sidst. Galten kom foran på en omstilling efter 12 min, da markeringerne svigtede lidt, men som sagt så kæmpede Sæby videre, og endnu engang må man bare konstatere, at de er farlige på dødbolde. Et hjørnespark havnede efter lidt klumpspil hos anfører Elias Vilsgaard, som hamrede til den udenfor feltet og målmanden fik med nød og næppe viftet den på overliggeren, men heldigvis var Malte Kaptain hurtig over returen og 1-1.

I 2. halveg var det igen et hjørnespark, som blev slået godt af Emil Schioldan, som René Nielsen kom først på og snittede den videre til fjerneste stolpe, hvor Malte Kaptain igen dukkede op og headede den ind og 2-1 til Sæby. Den føring holdt kampen ud, selvom det var tæt på en udligning til sidst, men en god redning af Mathias Simonsen forhindrede dette.

Da dommeren fløjtede af var det til stor jubel fra Sæby linjen, hvor forældre, søskende og Sæby folk stod, og der var en fest i bussen på vej hjem mod Sæby og igen med rigtig god musik.

Det har været en rigtig god sæson i IF Skjold Sæby med flere oprykninger. Serie 5 til Serie 4, Serie 3 til Serie 2 og ikke forglemme førsteholdet rykkede op i Danmarksserien, og og U16 Drenge sikrede sig også en oprykning og skal spille Liga 2 til Foråret ligesom U15.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oprykning til IF Skjolds U15 Drenge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger