SønderJyske kørt over af Vendsyssel Håndbold

SønderJyske kørt over af Vendsyssel Håndbold

4. november 2019 - kl. 8:24 - af

I søndagens sene kamp i kvindernes 1. division fik Vendsyssel besøg af SønderJyske i et vaskeægte topopgør i DRINX Arena.

På forhånd havde udeholdet udråbt Vendsyssel til favoritter, men det fik nu ikke hjemmeholdets cheftræner Kent Ballegaard til at nedtone kampens betydning og udeholdets formåen.

I første halvleg fulgtes de to hold ad til stillingen 8-8, herefter stak Vendsyssel af med flere flotte contra scoringer og store redninger i målet af en utrolig velspillende Elin Jona Thorsteinsdottir. Kampens første 30 minutter endte med en 7 måls føring til Vendsyssel 15-8.

Anden halvleg startede med lidt scorings problemer for hjemmeholdet, hvilket fik forspringet til at skrumpe med 4 mål, men SønderJyske kom dog aldrig tættere på, end at man sad med en god fornemmelse af, at Vendsyssel havde styr på kampen. Det blev til endnu en halvleg med store redninger fra Elin Jona Thorsteinsdottir i målet, der da også efter kampen blev kåret til dagens spiller.

Kampen endte 24-17, hvilket sender Vendsyssel op på 2. pladsen i 1. division.

Elin

Elin Jona Thorsteinsdottir

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SønderJyske kørt over af Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER