Topbrag i DRINX Arena søndag aften

Topbrag i DRINX Arena søndag aften

2. november 2019 - kl. 11:04 - af

Vendsyssel Håndbold får besøg af SønderjyskE søndag aften, og kampens vigtighed er ikke til at komme udenom. Det er to tophold der tørner sammen, og Vendsyssel håndbold er glade og stolte over at være en del heraf. Derfor er det naturligvis også en spændt cheftræner, der ser frem til kampen.

“Vi elsker disse kampe. Det er det vi knokler for i hverdagen. At være part i en topkamp. Vi møder et godt SønderjyskE-hold, der som os har ambitioner om at være med i toppen, så jeg kan kun appellere til at folk kommer i hallen. Der er garanti for en fantastisk kamp, og vi glæder os bare helt vildt”, udtaler Kent Ballegaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Topbrag i DRINX Arena søndag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER