Skjolds U15 drenge på 1. pladsen i Liga 3

Skjolds U15 drenge på 1. pladsen i Liga 3

29. oktober 2019 - kl. 8:05 - af

Søndag sikrede U15 drenge sig 1. pladsen i Liga 3 med en 3-2 sejr i Nørresundby. Holdet sluttede a point med Skibsby-Højene, men var bedre indbyrdes efter 0-0 hjemme og en 1-0 sejr ude. Holdet fik 25 point i 10 kampe, 8 sejre, 1 uafgjort og kun 1 nederlag. De sidste 7 kampe i træk er vundet, og læg så dertil en tur til Spanien, hvor man blev nr. 3 ud af 18 hold og også vandt Fairplay pokalen.

Kampen i Nørresundby blev en neglebidder. Da Skibsby-Højene vandt lørdag, var kravet enkelt, en sejr var alt der kunne bruges. Man kom planmæssigt foran efter 8 min. 1-0, men bare 8 min. senere udlignede Nørresundby til 1-1 på et straffe. Efter 23 min. kom Sæby igen foran 2-1, men efter 40 min udlignede Nørresundby igen og igen på et straffe. Heldigvis fik Sæby scoret  til 3-2 på et flot hovedstødsmål efter et hjørnespark efter 54 min., og denne gang holdt de den hjem til kæmpestor jubel på sidelinjen. Hjemme i Sæby ventede en lille Guldfest, hvor forældrene diskede op med Byg Selv Burger, og sejren blev fejret.

Ud af 10 puljevindere er det kun 5 der rykker op, så nu venter en oprykningskamp søndag den 3. november kl. 14 i Hadsund (neutral bane) mod Galten FS, som vandt deres pulje, så sæsonen er ikke ovre endnu for drengene. Bussen kører kl. 11.30 mod Hadsund.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds U15 drenge på 1. pladsen i Liga 3' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER