Vendsyssel Håndbold vandt en halvleg og tabte en

Vendsyssel Håndbold vandt en halvleg og tabte en

21. oktober 2019 - kl. 16:54 - af

Det blev en spændende topkamp i Bjerringbro søndag eftermiddag. En kamp hvor det skulle vise sig at de to hold sad på hver deres halvleg, og hvor Vendsyssel Håndbold med klare føringer, stod med den største skuffelse over det uafgjorte resultat. Klubbens cheftræner havde denne analyse efter kampen.

“Det er en meget ambivalent følelse her efter kampen. Vi er i fuld kontrol i kampens første 45 minutter, hvor vores første halvleg i særdeleshed står ganske smukt i erindringen. Vi kommer til at lide under at Natasja må udgå tidligt, som jo giver Bjerringbro bedre forudsætninger. Samtidig med at vi ikke får omsat vores muligheder. Derfor blev det sidste kvarter pludselig krampagtigt og nervøst, som en topkamp oftest gør. Men jeg glædes over et flot point imod en dygtig modstander. Vi stod for en blændende halvleg hver, og så var uafgjort måske ganske fair. Vi er fortsat ubesejret og vi har hentet imponerende 11 point i 6 kampe – det er mere end godkendt og det er vi stolte over”, slutter Kent Ballegaard.

Målscorere:

Christina 8
Mette 4
Lisa 4
Termansen 2
Sylvie 2
Pernille 2
Sletskov 1
Elin 1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel Håndbold vandt en halvleg og tabte en' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger