Svær udekamp i vente for Vendsyssel Håndbold

Svær udekamp i vente for Vendsyssel Håndbold

19. oktober 2019 - kl. 8:08 - af

Søndag eftermiddag skal damerne far Vendsyssel Håndbold endnu engang på udebane, og udfordringen denne weekend er en af de større. Bjerringbro havde en fantastisk sidste sæson i 1. division, og vil utvivlsomt fortsætte med at præge toppen i denne sæson. Dermed er der lagt op til en fantastisk spændende kamp, og Vendsyssel Håndbolds cheftræner ser også meget frem til søndagens kamp.

“Det er jo altid skønt at være part i en topkamp, og søndagens kamp er en yderst spændende en af slagsen. Vi er ubesejret og Bjerringbro har kun sat to point til, og dermed kan vi kun forvente en meget tæt affære. Vi har stor respekt for hjemmeholdet, som evner at spille med stor fart og et enormt tryk fra deres bagkæde, hvilket blot er nogle af de ting, vi skal kunne modstå. Det bliver uden tvivl sæsonens hidtil største udfordring, og derfor håber vi, at mange vil tage turen sydpå, så vi sammen kan stå ekstra stærkt”, beretter Kent Ballegaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svær udekamp i vente for Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER