Flotte præstationer i Springteam Sæby

Flotte præstationer i Springteam Sæby

28. juni 2019 - kl. 0:20 - af

Endnu en sæson med fuld fart, fede spring og fantastiske præstationer er ved at være slut for gymnaster og trænere i Springteam Sæby, som onsdag holdt sommerafslutning for gymnasterne og deres familier. Klubben kan se tilbage på flotte resultater i de mange konkurrencer, som holdene har deltaget i, i løbet af sæsonen.

Resultatet af den sidste konkurrence Forbundsmesterskabet forløb således:
-Til 2 runde af Micro Forbundsmesterskabet hvor pigerne er i alderen 6 til 10 år, blev Micro Elite på en flot 7 plads i 2 division, og Micro Stjerner endte på en flot 4 plads i 5 division.

-Til 2 runde af Mini Forbundsmesterskabet hvor pigerne er i alderen 10 til 13 år, blev Mini Elite på en flot 8 plads i 4 division, og Mini Stjerner erobrede bronze i 9 division.

-Til 2 runde af Junior Forbundsmesterskabet hvor pigerne er i alderen 13 til 17 år, blev Junior 2 Forbundsmestre i 6 division.

-Til 2 runde af Junior Forbundsmesterskabet fastholdte junior 1 deres 4 plads i 1 division, hvilket var adgangsbilletten til Danmarksmesterskabet som blev afholdt i Brøndby Hallen.

Junior 1 fik her en flot 4 plads, og kan således kalde sig det 4 bedste junior pige hold i Danmark.

Ved konkurrencerne dyster holdene i både spring og rytme. Der springes 3 forskellige spring på bane og 3 på trampet, og herudover laver holdet en rytmeserie, hvor samarbejde og koordination er højt prioriteret.

Camilla Sørensen, rytmetræner for Junior 2 er stolt af den flotte præstation, og hun udtaler:

– Pigerne viste selvtillid og flot gymnastik på dagen, og det gav gode resultater i sæsonens sidste konkurrence. Det var en fortjent 1. plads! Som rytmetræner er jeg specielt stolt af udviklingen i rytme-disciplinen. Pigerne gik ind og leverede en serie til 17.366 point – en stor forbedring og en super flot præstation!

Gymnasterne i Springteam Sæby oplever en blanding af rytmiske bevægelser og kraftfulde spring. Sportsgrenen, som i daglig tale kaldes spring, hedder TeamGym, – en holdsport for både drenge og piger. Træningen er alsidig og fokuserer på koordination, rytme og styrke. Teknik spiller også en stor rolle, når den rytmiske serie tager form, og når delelementerne på trampetten og banen sættes sammen til færdige spring. Springteam Sæbys dygtige trænere sikrer, at alle gymnaster bliver mødt på det niveau, de er på, så alle får en god oplevelse til træningen.

Vigtigst af alt har gymnasterne det rigtig sjovt til træning. Der er mange hold i hallen på samme tid, hvilket giver en god dynamik. En fast gruppe af engagerede trænere guider gymnasterne gennem de forskellige discipliner, hvor der er også plads til leg, samt gode pauser med hyggeligt samvær.

Den nye sæson starter d. 12. august, og her tager klubben imod nye gymnaster, som sammen med de nuværende gymnaster er klar til at tage hul på TeamGym gymnastikkens udfordringer og gode oplevelser i Springteam Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flotte præstationer i Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER